Viime aikoina kvartetti on vieraillut muun muassa Wiener Konzerthausissa, Lontoon Wigmore Hall:issa ja King’s Placessa, Madridin Auditorio Nacionalissa, Pariisissa Cité de la Musique:ssa, Tukholman Konserthusissa sekä Lincoln Centerissä, New Yorkissa.

Kvartetin uusin albumi, Gringolts Quartetin kanssa tehty yhteislevytys Octets julkaistiin maaliskuussa 2020 Bislevymerkin alla. Felix Mendelssohnin ja George Enescun jousioktettisävellyksiä sisältävä levy on kerännyt kiittäviä arvioita sekä kotimaassa että maailmalla.

Meta4 voitti vuonna 2007 Wienissä Joseph Haydn -kilpailun, ja sai myöhemmin samana vuonna Opetus- ja kulttuuriministeriöltä Suomi-palkinnon tunnustuksena kansainvälisestä menestyksestään. BBC:n New Generation Artistina Meta4 toimi vuosina 2008–2010, ja vuonna 2013 se palkittiin Jenny ja Antti Wihurin rahaston tunnustuspalkinnolla.

Meta4

Alun kiehtovan tummien pilvien jälkeen on auringonpaisteen ja poutapilvien vuoro. Gothonin Views of Life -teemainen pianokonsertto on osuva päätös valon ja varjojen konsertille.

Meta4, yksi Suomen menestyneimpiä jousikvartettja vierailee jälleen Naantalin Musiikkijuhlilla. Rymättylän kirkossa kuullaan kiehtova kokonaisuus, mukaan lukien Jaakko Kuusiston säveltämä ja Meta4:lle omistama Play III.

Katso kaikki

Hanki itsellesi kesän 2022 liput

Liput kuvitus

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri