Perjantaina 10.6.2023 klo 18 Kristoffer-salissa kuullaan Pikku Kakkosesta tuttuja Pikku Papun lauluja, lauantaina 10.6. Kirkkopuistossa leikitään ja musiikki soi Suuren Lastenjuhlan kunniaksi klo 13-15.

Pieni suuri Lasten Musiikkijuhla huipentuu sunnuntaina 11.6., kun Lasten Museopäivä herättää seikkailut henkiin Naantalin museoissa.

PIKKU PAPUN LAULUJA

Pe 9.6. klo 18 I Kristoffer-sali

Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi YLE TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Papulaulut syntyvät yhteistyössä kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion kanssa. Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Pikku Papun orkesteri

Konsertin kesto noin 45 min. Yli 3-vuotiaille.

Liput 18€ / ryhmälippu neljälle 56 €

SUURI LASTENJUHLA

La 10.6. klo 13-15 I Kirkkopuisto

Koko perheen puistojuhlassa on luvassa musiikkia, leikkejä, laulua, keppihevosia, ilmapalloja, potrettimaalausta sekä pehmoeläinklinikka. Yhteistyössä Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Maksuton

 

Lasten museopäivä

Su 11.6. klo 10-14 I Naantalin museo ja Casa Haartman

Naantalin museo ja Casa Haartman järjestävät lapsille paljon hauskaa tekemistä, entisajan elämään ja asumiseen liittyvää puuhaa ja kivaa tunnelmaa museoiden puutarhoissa.

Naantalin museossa klo 11-13 (Hiilolan piha, Katinhäntä 1)

Casa Haartmanissa klo 10-14 (Luostarinkatu 3)

Maksuton

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri