Torstaina 9.6. ja perjantaina 10.6. Kristoffer-salissa kajahtavat upeat lastenkonsertit kun taas lauantaina 11.6. Kirkkopuistossa leikitään ja musiikki soi Suuren Lastenjuhlan kunniaksi.

Pieni suuri Lasten Musiikkijuhla huipentuu sunnuntaina 12.6., kun Lasten Museopäivä herättää seikkailut henkiin museoissa ympäri kaupungin.

TAIKABUSSI MATKUSTAA

To 9.6. klo 18 I Kristoffer-sali

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -orkesteri kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Taikaradio-orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijaansa niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin.

Siina & Taikaradio -orkesteri

Konsertin kesto noin 45 min. Yli 3-vuotiaille.

Liput 18€ / ryhmälippu neljälle 60 €

METSÄÄN

Pe 10.6. klo 18 I Kristoffer-sali

Kun Ammuu! ryhtyy etsimään aarretta, alkaa jännittävä seikkailu taianomaisessa metsässä. Tämän mukaansa tempaavan matkan aikana tutustutaan monenkirjaviin metsän asukkaisiin. Luvassa on riemukkaita hetkiä, lauluja ja leikkejä metsän siimeksessä sekä ripaus taikaa. Miten puut soivat? Entä löytyykö aarre? Tule mukaan selvittämään!

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!

Konsertin kesto noin 45 min. Soveltuu kaikenikäisille.

Liput 18€ / ryhmälippu neljälle 60 €

SUURI LASTENJUHLA

La 11.6. klo 14-16 I Kirkkopuisto

Koko perheen puistojuhlassa on luvassa musiikkia, leikkejä, laulua, keppihevosia, ilmapalloja, potrettimaalausta sekä pehmoeläinklinikka. Yhteistyössä Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Maksuton

 

Lasten museopäivä

Su 12.6. klo 10-13 I Naantalin museo ja Casa Haartman

Naantalin museo ja Casa Haartman järjestävät lapsille paljon hauskaa tekemistä, entisajan elämään ja asumiseen liittyvää puuhaa ja kivaa tunnelmaa museoiden puutarhoissa.

Naantalin museo, Hiilolan piha, Katinhäntä 1

Casa Haartman, Luostarinkatu 3

Maksuton

Nelipäiväinen Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään 9.–12.6.2022 yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n, Naantalin museon ja Casa Haartmanin kanssa. Tapahtumaa on tukenut Varsinais-Suomen kulttuurirahasto.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri