Musiikkijuhlien ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikki kaikessa monimuotoisuudessaan. ​​​Vuosittain ohjelmaa täydentävät myös maailman huipputaiteilijoiden resitaalit sekä maineikkaiden orkesterien vierailut.

Kamarimusiikkitapahtuma tunnetaan korkeasta taiteellisesta tasostaan, idyllisistä konserttipaikoistaan sekä ajankohdastaan Suomen festivaalikesän avaajana. Juhlien korkeatasoisuus on usein huomioitu myös kansainvälisesti.

Kesäkuussa järjestettävän 12-päiväisen pääfestivaalin lisäksi Musiikkijuhlien ohjelmaan kuuluu vuosittain Vallis Gratiae -akatemia edistyneille musiikinopiskelijoille, Naantalin Lasten Musiikkijuhlat, kaksi talvikonserttia helmi-maaliskuussa sekä yksi konsertti Lux Gratiae -tapahtumassa lokakuussa. Konserttien vuosittainen yleisömäärä on noin 16 000.

​​​​​​​Tasavallan presidentti on Naantalin Musiikkijuhlien suojelija. Presidentit Martti Ahtisaari ja Tarja Halonen ovat Naantalin Musiikkijuhlien kunniajäseniä.

Musiikkijuhlien 42 vuotta

Naantalin Musiikkijuhlat sai alkunsa, kun ensimmäinen festivaali järjestettiin kesäkuussa 1980 sellotaiteilija Arto Noraksen aloitteesta. Tutustu Naantalin Musiikkijuhlien 42-vuotiseen tarinaan täällä.

Naantalin musiikkijuhlasäätiö

Naantalin Musiikkijuhlia järjestää Naantalin musiikkijuhlasäätiö. Säätiö on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon. Tutustu säätiön kokoonpanoon täällä.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri