Pääfestivaali avaa musiikin kesän 6.-17.6.2023. Lisäksi Naantali kutsuu Talvikonserttiin 11.3. sekä Lux Gratiae -konserttiin syksyllä. Tutustu lisää tuleviin tapahtumiin ja taiteilijoihin.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlia vietetään 9.–11.6.2022. Lue lisää…

Korkeatasoinen musiikkileiri Vallis Gratiae Akatemia toteutetaan 10.-16.6.2023. Lue lisää…

Arto Noraksen uusi kansainvälinen sellon mestarikurssi toteutetaan puolestaan 8.-17.6.2023.

Osta lippusi konserteista yhteen, kahteen tai vaikka jokaiseen lippu.fi:stä. Lisätietoja lipuista löydät täältä.

Vuoden 2022 Sibelius-viulukilpailun voittaja Inmo Yang vierailee Naantalissa yhdessä Sinfonia Lahden ja kapellimestari John Storgårdsin kanssa.

Suomalaisen bluesin kuningatar Marjo Leinonen ja saksofonisti Jukka Perko PreBoppers-yhtyeineen tarjoavat ikivihreää, kantapäitä keinuttavaa jazzia Billie Holidayn tunnelmissa, kolmen ruokalajin illallisen kyydittämänä.

Metsässä on suomalainen musiikki syntynyt. Jean Sibelius kuuli lintujen lauluissa ja puiden huminassa sekä suurten sinfonioidensa että aforististen pianokappaleidensa kaiut, ja sen salaperäisestä viettelystä syntyi myös jännityskertomus Metsänneidosta. Lapin luonnosta inspiroituvalle Outi Tarkiaiselle metsä tarjoaa piilopaikan, henkisen kasvun alustan ja kodin ikiaikaisille tarinoille. Outi Tarkiainen kuuluu sukupolvensa kansainvälisesti nopeimmin nouseviin suomalaissäveltäjiin.

Katso kaikki

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri