Lippukategoriat ja -hinnat

Naantalin kirkon konserteissa käytetään useimmiten numeroituja paikkoja kahdessa hintaryhmässä. Hintaryhmän B paikoista on enintään rajallinen näkymä lavalle. Muissa konserttipaikoissa ei ole numeroituja paikkoja.

Konserttilippujen hinnat vaihtelevat 9 € ja 64 € välillä, alennuksista ja istuinpaikasta riippuen (lastenkonserteissa 18€).

Alennukset

  • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat saavat 50 %:n alennuksen normaalihintaisista A- ja B-hintaryhmien lipuista.
  • Vähintään 10 hengen ryhmä saa 10 %:n alennuksen.
  • Alennukset eivät koske illalliskonsertteja, konserttipaketteja tai lastenkonsertteja.
  • OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat saavat kaksi lippua yhden hinnalla valikoiduista konserteista. Enintään 2 lippua / konsertti / asiakas. Lippuja rajoitettu määrä. Etu saatavissa OP Mobiilista sekä Lippupisteen myyntipisteistä (ei R-kioskeista).
  • S-Etukortilla 20% alennus valikoiduista konserteista. Enintään 2 lippua / asiakas / konsertti. Varauduthan näyttämään S-Etukorttisi lipuntarkastuksen yhteydessä.

Lipunmyynti

Liput Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin voit ostaa

  • Verkosta osoitteesta www.lippu.fi
  • Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan – katso lähin myyntipisteesi
  • Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 € / alk. min + pvm/mpm, ma-la klo 9-19)
  •  Naantalissa Visit Naantalista, Nunnakatu 2, puh. (02) 435 9800 ja [email protected] Kaivohuoneen Illalliskonsertin liput ovat myynnissä vain Visit Naantalissa.

Lippujen hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun sekä arvonlisäveron. Tilausmaksu alk. 1,50 €/tilaus lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan ja myyntipaikan perusteella. Lue lisää Lippupisteen tilaus- ja maksutapamaksuista.

Lippuja voi ostaa myös ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua, mikäli lippuja on jäljellä. Poikkeuksena illallis- ja iltapäiväteekonsertit.

Myyntiehdot

Lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Poikkeuksena koronasta tai järjestäjästä aiheutuvat peruutukset, jolloin informoimme lippujen palautukseen liittyvistä toimintaohjeista ja -aikatauluista näiden sivujen Ajankohtaista-osiossa. 

Naantalin Musiikkijuhlat pidättää oikeudet muutoksiin.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri