Lippukategoriat

Naantalin kirkon konserteissa käytetään useimmiten numeroituja paikkoja kahdessa hintakategoriassa. Kategorian B paikat ovat osin tai kokonaan näkörajoitteisia. Muissa konserttipaikoissa ei ole numeroituja paikkoja ja kaikki liput ovat samanarvoisia.

Konserttilippujen lähtöhinnat vaihtelevat 38 € ja 64 € välillä (lastenkonserteissa 16 €).

Alennukset

  • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat saavat 50 %:n alennuksen normaalihintaisista lipuista.
  • Vähintään 10 hengen ryhmä saa 10 %:n alennuksen. Saatavissa vain Lippupisteen myyntipisteistä tai palvelunumerosta, Visit Naantalista tai [email protected]

Alennukset eivät koske illalliskonsertteja, konserttipaketteja tai lastenkonsertteja.

Lipunmyynti

Liput Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin voit ostaa

  • Verkosta osoitteesta www.lippu.fi
  • Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan – katso lähin myyntipisteesi
  •  Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 € / alk. min + pvm/mpm, ma-la klo 9-19)
  •  Naantalissa Visit Naantalista, Nunnakatu 2, puh. (02) 435 9800 ja [email protected] Kaivohuoneen Illalliskonsertin liput ovat myynnissä vain Visit Naantalissa.

Lippujen hinnat sisältävät palvelupalkkion sekä 10% arvonlisäveron. Tilausmaksu alk. 1,50 €/tilaus lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan ja myyntipaikan perusteella. Lue lisää Lippupisteen tilaus- ja maksutapamaksuista.

Lippuja voi ostaa myös ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua, mikäli lippuja on jäljellä. Poikkeuksena illallis- ja iltapäiväteekonsertit.

Koronaturvallisuus

Huolehdimme yleisön turvallisuudesta ja noudatamme mahdollisia ajankohtaisia viranomaisohjeita. Kehotamme seuraamaan näitä sivuja koronapandemian vielä mahdollisesti aiheuttamien rajoitusten, turvallisuusohjeiden tai muutosten varalle. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja toimintaohjeista näillä verkkosivuilla, kohdassa Ajankohtaista.

Myyntiehdot

Lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Poikkeuksena koronasta tai järjestäjästä aiheutuvat peruutukset, jolloin informoimme lippujen palautukseen liittyvistä toimintaohjeista ja -aikatauluista näiden sivujen Ajankohtaista-osiossa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu noudattamaan mahdollisia voimassa olevia, koronaan liittyviä terveysohjeistuksia.

Naantalin Musiikkijuhlat pidättää oikeudet muutoksiin.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri