Juhani Lagerspetz on esiintynyt useiden merkittävien kapellimestarien, kuten Arvid Jansonsin, Sixten Ehrlingin, Rudolf Barshain, Paavo Berglundin, Esa-Pekka Salosen, Leif Segerstamin, Sakari Oramon, Hannu Linnun ja John Storgårdsin kanssa. Hän esiintyy säännöllisesti suomalaisten orkestereiden solistina. Ulkomaisista orkestereista voidaan mainita English Symphony Orchestra, Ruotsin Radion Sinfoniaorkesteri sekä Tanskan ja Norjan Radion Sinfoniaorkesterit.

Lagerspetz on aktiivinen kamarimuusikko, joka on esiintynyt useiden maailmalla tunnettujen muusikoiden kanssa sekä monilla musiikkijuhlilla. Hän on tehnyt myös lukuisia radionauhoituksia ja levytyksiä.

Vuonna 2009 Lagerspetz nimitettiin Sibelius-Akatemian pianomusiikin professoriksi viisivuotiskaudelle 2009-2014. Konserttitoimintansa ohella hän toimii nykyään pianomusiikin lehtorina Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

Lagerspetzille on myönnetty valtion viisivuotinen taiteilija-apuraha kahdesti: vuosina 1989 ja 1996. Vuonna 1994 hän sai Alfred Kordelinin säätiön tunnustuspalkinnon ansioistaan esittävänä taiteilijana.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri