Sellon pääopettajana toimii Hannu Kiiski, viulun pääopettajana puolestaan Janne Malmivaara. Musiikkijuhlien nimekkäät taiteilijat, mm. viulistit Elina Vähälä, Liza Ferschtman ja Anna-Liisa Bezrodny sekä sellistit Jan-Erik Gustafsson ja Amalie Stalheim antavat oppilaille mahdollisuuksien mukaan yksittäisiä oppitunteja vierailevina opettajina.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kurssimaksu

Kurssimaksu on 440 €. Kurssimaksu sisältää  5 × 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn niihin Musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Leirikonsertit

Vallis Gratiae Akatemian päätöskonsertti järjestetään Kristoffer-salissa perjantaina 16.6. klo 16. Iltapäivämatinea Naantalin Kylpylässä sekä muut esiintymiset tarkentuvat leirin muiden aikataulujen vahvistuttua.

Majoitus ja ruokailu​​​​​​​

Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan​​​​​​​ 80 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 15 € / yö. Naantalissa on tarjolla myös muita majoitusmahdollisuuksia.

Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittiössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas sunnuntaista perjantaihin. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Leiriruokailun hinta on 120 € koko leirin ajalta.

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Hae mukaan!

Hae mukaan leirille täyttämällä tämä lomake.

Kurssin hakuaika päättyy 23.4.2023 ja opiskelijoille ilmoitetaan valinnoista 28.4. mennessä. Hakijoiden tulee toimittaa hakulomakkeen lisäksi lyhyt videoklippi tai -linkki soitostaan ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen: [email protected].

Lisätiedot

Leirinjohtaja Minna Laukkanen
Puh: +358 50 365 2823
Sähköposti: [email protected]

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri