Sellon pääopettajina toimivat Arto Noras ja Hannu Kiiski, viulun pääopettajana puolestaan Janne Malmivaara. Mestarikursseilla vierailee lisäksi opettajina Musiikkijuhlien nimekkäitä taiteilijoita, mm. viulistit Petteri Iivonen, Elina Vähälä, Mihaela Martin ja Christian Altenburger sekä sellistit Frans Helmerson, Niklas Schmidt ja Samuli Peltonen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kurssimaksu

Kurssimaksu on 420 €. Kurssimaksu sisältää vähintään 5 × 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn niihin Musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Leirikonsertit

Vallis Gratiae Akatemian päätöskonsertti järjestetään Kristoffer-salissa lauantaina 18.6. klo 13. Iltapäivämatinea Naantalin Kylpylässä sekä muut esiintymiset tarkentuvat leirin muiden aikataulujen vahvistuttua.

Majoitus ja ruokailu​​​​​​​

Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan​​​​​​​ 70 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 12 € / yö. Naantalissa on tarjolla myös muita majoitusmahdollisuuksia.

Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittiössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Leiriruokailun hinta on 120 € koko leirin ajalta.

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Hae mukaan!

Hae mukaan leirille täyttämällä tämä lomake.

Kurssin hakuaika päättyy 19.4.2022 (huom. hakuaikaa pidennetty pääsiäisen yli) ja opiskelijoille ilmoitetaan valinnoista 29.4. mennessä. Hakijoiden tulee toimittaa hakulomakkeen lisäksi lyhyt videoklippi tai -linkki soitostaan ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen: [email protected].

Lisätiedot

Leirinjohtaja Minna Laukkanen
Puh: +358 50 365 2823
Sähköposti: [email protected]

 

Vallis Gratiae Akatemian hakulomake

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri