Young Song on esiintynyt resitalistina ja kamarimuusikkona merkittävimmissä musiikkisaleissa ympäri maailmaa, kuten Carnegie Hallissa, Lincoln Centerissä, Frankfurt Alte Operissa, Salle Gaveaussa, Zürich Tonhallessa, Finlandia-talossa, Suntory Hallissa, Opera Cityssä ja Wigmore Hallissa. Hän on osallistunut arvostetuille kansainvälisille musiikkifestivaaleille Rhinegaussa, Mecklenburgissa, Verbierissä, Casalsissa, Mateuksessa, Prussia Covessa ja Hararessa.

Konserttosolistina hän on esiintynyt maailman johtavien orkestereiden kuten Englannin kamariorkesterin, New Yorkin kamariorkesterin, Philadelphian kamariorkesterin, Ensemble Kanazawan ja Yomiuri Tokyo Symphonyn kanssa.

Konsertoinnin lisäksi Young on isännöinyt konserttisarjoja sekä radio-ohjelmia. Tällä hetkellä hän isännöi 11AM Concert -sarjaa, josta on tullut Soulin taidekeskuksen suosituin konserttisarja. Lisäksi Young haluaa edistää yhteiskunnallista hyvää toimimalla musiikin johtajajana Happy Music Schoolissa, projektissa, joka palvelee opiskelijoita, joilla ei ole pääsyä klassisen musiikin koulutukseen.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri