Young Song on esiintynyt resitalistina ja kamarimuusikkona merkittävimmissä musiikkisaleissa ympäri maailmaa, kuten Carnegie Hallissa, Lincoln Centerissä, Frankfurt Alte Operissa, Salle Gaveaussa, Zürich Tonhallessa, Finlandia-talossa, Suntory Hallissa, Opera Cityssä ja Wigmore Hallissa. Hän on osallistunut arvostetuille kansainvälisille musiikkifestivaaleille Rhinegaussa, Mecklenburgissa, Verbierissä, Casalsissa, Mateuksessa, Prussia Covessa ja Hararessa.

Konserttosolistina hän on esiintynyt maailman johtavien orkestereiden kuten Englannin kamariorkesterin, New Yorkin kamariorkesterin, Philadelphian kamariorkesterin, Ensemble Kanazawan ja Yomiuri Tokyo Symphonyn kanssa.

Konsertoinnin lisäksi Young on isännöinyt konserttisarjoja sekä radio-ohjelmia. Tällä hetkellä hän isännöi 11AM Concert -sarjaa, josta on tullut Soulin taidekeskuksen suosituin konserttisarja. Lisäksi Young haluaa edistää yhteiskunnallista hyvää toimimalla musiikin johtajajana Happy Music Schoolissa, projektissa, joka palvelee opiskelijoita, joilla ei ole pääsyä klassisen musiikin koulutukseen.

Hyvää syntymäpäivää Arto Noras! Konsertissa on edustettuna huimaava määrä lahjakkuutta ja taitoa, aivan kuten Arto Noraksen elämäntyössä. Ystävät ovat lavalla tarkoin valitun musiikin parissa, joten konsertti on yhtä juhlaa myös yleisölle.

Ilta sujuu kuin tanssi! Nyt liikutaan Bachin siroista hovitansseista Poulencin, Tšaikovskin, Prokofjevin, Golijovin ja Šostakovitšin vauhdikkaiden käänteiden kautta Piazzollan tulikuumaan tangoon. Tähdet saavat sävelet lentoon.

Askaisten kirkko ja Mannerheimin aikalaissäveltäjien kuoroteokset vievät meidät aikamatkalle Suomen lähihistoriaan. Matkan kruunaa Arenskyn Jousikvartetto, jonka monivivahteisesta kerronnasta jokainen löytää oman tarinansa.

Pohjoisia sävelmiä. Kuulaita, syvällisiä ja kauniita. Helmikuussa 2022 menehtynyt Jaakko Kuusisto oli vuosien ajan Naantalin Musiikkijuhlien keskeisiä voimia viulistina, kapellimestarina ja säveltäjänä. Konsertti on kunnianosoitus Jaakolle sekä hänen monipuoliselle ja upealle sävellystyölleen, joka on osa suurten pohjoismaisten säveltäjien traditiota ja musiikin pohjoista ulottuvuutta.

Summertime

14.6.

Nyt saadaan kokea kesän kaikki värit aina Adamsin kutkuttavan riemukkaasta Shaker Loopsista Gershwinin Porgy and Bessin kuuluisaan Summertimeen.

Maailman kantaesityksenä Olli Kortekankaan Partita Concertante, jossa kuullaan selloa, huilua, oboea, klarinettia, fagottia, käyrätorvea, harppua ja lyömäsoittimia. Rinnalla Bachin partitoja sekä Schönbergiä. Mikä ohjelma!

In honorem maris, meren kunniaksi kuulemme viisaita sanoja, valaan ääniä ja kauniita klassikoita. Saaristomeren suojeluun voimme jokainen osallistua omalla tavallamme.

Festivaalin päättää ja huipentaa ainutlaatuinen kokonaisuus 12 sellolle sovitettuja teoksia. Kahdentoista huippusellistin lisäksi konsertissa vierailee myös sopraano Kaisa Ranta. Voisiko upeampaa finaalia olla! 

Katso kaikki

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri