Tuuli Lindeberg esiintyy ahkerasti maamme klassisen musiikin näyttämöillä, konserttisarjoissa ja festivaaleilla. Hänen laaja ohjelmistonsa ulottuu intiimeistä luuttulauluista, barokin hulluuskohtauksista, klassisista liedeistä ja elektroakustisista nykymusiikkiteoksista aina laajamuotoisiin oratoriotehtäviin ja suuriin näyttämörooleihin.

Lindebergin viimeaikaisia yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Sinfonia Lahti, Tampere Filharmonia, Suomalainen barokkiorkesteri ja Avanti!. Hän on aktiivinen nykymusiikin puolestapuhuja ja esittäjä, jonka lauluääni ja muusikkous ovat inspiroineet monia suomalaisia säveltäjiä. Äskettäin Lindeberg on kantaesittänyt mm. Juhani Nuorvalan, Asta Hyvärisen, Hannu Pohjannoron ja Kaija Saariahon musiikkia.

Näyttämörooleja Tuuli on esittänyt vuosien varrella erityisen paljon maamme vapaan kentän kamariooppera- ja poikkitaiteellisissa produktioissa. Viime aikaisista näyttämötöistä mainittakoon Kaija Saariahon Study for life -musiikkiteatteriteoksen uudistettu versio Suomen Kansallisoopperassa syksyllä 2022.

Tuuli Lindeberg opiskeli laulua Sibelius-Akatemiassa Ritva Auvisen johdolla ja valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2002. Hän opettaa omien erikoistumisalojensa laulumusiikkia Sibelius-Akatemiassa sekä toimii Musica nova Helsinki -nykymusiikkifestivaalin taiteellisena johtajana.

Metsässä on suomalainen musiikki syntynyt. Jean Sibeliuksen sekä Outi Tarkiaisen luonnosta innoituksen saaneitä sävellyksiä.

Katso kaikki

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri