Tommi Hakala on vieraillut useissa kansainvälisissä oopperataloissa kuten New Yorkin Metropolitan, Teatro Real Madrid ja Tanskan Kuninkaallinen ooppera, sekä kotimaassa Suomen Kansallisoopperassa, Tampereen ja Turun oopperoissa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla.

Hakala laulaa myös säännöllisesti niin lied- kuin orkesterikonserteissakin, tärkeimpien kotimaisten orkesterien lisäksi mm. Bostonin Sinfoniaorkesterin, Minnesotan Orkesterin, Berliinin Filharmonikoiden ja Concertgebouw-orkesterin solistina. Suomen Kansallisoopperan vuosina 2019-23 kuluessa toteutuvan Wagnerin Ring-produktion myötä Hakala on laajentamassa ohjelmistoaan yhä laaja-alaisempiin tehtäviin.

Hakala on tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien kapellimestarien kanssa: Leif Segerstam, Esa-Pekka Salonen, Jukka-Pekka Saraste, Osmo Vänskä, Carlo Rizzi ja Sir Simon Rattle. Lisäksi Hakala on tehnyt useita levytyksiä.

‹ Seuraa ja kuuntele Tommi Hakalaa Spotifyssä.

Johann Sebastian Bachin koskettavasta ja vaikuttavasta musiikista koostuvan konsertin tähtiä ovat muun muassa baritoni Tommi Hakala sekä sellotaiteilija Arto Noras.

Valtavalla mielenkiinnolla odotamme baritoni Tommi Hakalan ja pianisti Kristian Anttilan tulkintaa Schubertin Winterreisesta. Varmaa on, että tämä matka ei jätä meitä kylmäksi.

Katso kaikki

Hanki itsellesi kesän 2022 liput

Liput kuvitus

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri