Pauli Kari on opiskellut mm. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa, Turun taideakatemiassa sekä lukuisilla mestarikursseilla opettajinaan esim. Liisa Pohjola, Matti Raekallio, Leslie Howard ja Arie Vardi. Lisäksi hän on opiskellut Arts Management -ohjelmassa Sibelius-Akatemiassa.

Voitettuaan ensipalkinnot Bradshaw & Bueno -ja American Protégé -pianokilpailuissa New Yorkissa 2007 ja 2010, hän on esiintynyt mm. Yhdysvaltain varapresidentille Al Gorelle.

Vuodesta 2012 lähtien Pauli Kari on esiintynyt Maria Männikön kanssa PianoDuo ConFuegossa. Global Live Stream concerts for hospitals -projektin perustajana ja vastaavana tuottajana hän on Marian kanssa kehittänyt livestream-videokonseptin, jonka avulla sairaalapotilaat pääsevät VR-lasien kautta keskelle konserttielämystä. Duo on tuttu näky monelle turkulaiselle myös Kaskenmäen kotikonserteista, joita on järjestetty vuodesta 2014 lähtien.

Karin tuleviin levytysprojekteihin kuuluu sopimus ruotsalaisen BIS-levy-yhtiön kanssa Selim Palmgrenin pianokonserttojen tulkitsijana.

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri