Niklas Schmidt oli kansainvälisistä konserttimatkoistaan ​​ja palkituista äänityksistään tunnetun Trio Fontenayn perustajajäsen ja toimi sen sellistinä kaksi vuosikymmentä. Trion kanssa hän levytti lähes koko kamarimusiikkigenren Teldecille, EMI:lle ja Philipsille. Tallenteiden joukossa on Beethovenin kolmoiskonsertti Lontoon Philharmonia Orchestran kanssa.

Yksi uusimmista levytyksistä on vuonna 2021 äänitetty ”Elämän laulut”, jossa on 18 kappaletta säveltäjiltä Sibeliuksesta Granadosiin, ja on Schmidtin henkilökohtainen matka Suomesta Espanjaan.

Schmidt on toiminut sellistinä Fine Arts Quartetissa (USA) vuoden 2018 alusta. Uudessa kokoonpanossaan kvartetti on äänittänyt Naxokselle jo kolme CD-levyä Beethovenin, Dvořákin ja Mozartin kappaleilla.

Niklas Schmidt soittaa vuonna 1700 rakennetulla Rogeri-sellolla.

Tämä konsertti on kuin kesäinen päivä. Musiikki romanttista unelmaa ja soitto virtuoottista säihkettä. Onnellista hehkua poskilla.

Satoi tai paistoi, hilpeät vesipisarat ja kauniit kyyneleet viehättävät Raision ikiaikaisessa kirkossa. Leikkisyyttä ja syvyyttä kesäisessä iltapäivässä.

Summertime

14.6.

Nyt saadaan kokea kesän kaikki värit aina Adamsin kutkuttavan riemukkaasta Shaker Loopsista Gerswinin Porgy and Bessin kuuluisaan Summertimeen.

In honorem maris, meren kunniaksi kuulemme viisaita sanoja, valaan ääniä ja kauniita klassikoita. Saaristomeren suojeluun voimme jokainen osallistua omalla tavallamme.

Katso kaikki

Hanki itsellesi kesän 2022 liput

Liput kuvitus

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri