Hannu Kiiski opiskeli Sibelius-Akatemiassa Erkki Raution ja Arto Noraksen oppilaana. Diplomitutkinnon hän suoritti vuonna 1973. Lukuvuoden 1973–1974 hän täydensi opintojaan Michiganin yliopistossa professori Oliver Edelin johdolla. Kiiski sai jaetun toisen palkinnon Turun sellokilpailussa 1975 ja 1978, semifinaalipaikan Moskovan Tšaikovski-kilpailussa 1978 sekä Gaspar Cassado -kilpailussa Firenzessä 1979. Ensikonserttinsa hän soitti vuonna 1981.

Kiiski Kiiski on esiintynyt niin solistina kuin kamarimuusikkona eri kokoonpanoissa Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Britanniassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Häntä on kuultu muun muassa Trio Finnicon jäsenenä sekä vuonna 1994 perustamassaan Total Cello Ensemblessä. Naantalin Musiikkijuhlien taiteilijana hän on ollut säännöllisesti jo 20 vuoden ajan. Uusimpiin haasteisiin kuuluu KesäVirrat soi -musiikkijuhla.

Jo konsertin ensisävelistä tuntee, että kesä on tullut! Avajaiskonsertti, Naantalin Musiikkijuhlat opus 42 tuo ilmoille iloa ja keveyttä sekä mestarillista taituruutta. Naantalin erityinen tunnelma on nyt täällä.

Festivaalin päättää ja huipentaa ainutlaatuinen kokonaisuus 12 sellolle sovitettuja teoksia. Kahdentoista huippusellistin lisäksi konsertissa vierailee myös sopraano Kaisa Ranta. Voisiko upeampaa finaalia olla! 

Katso kaikki

Hanki itsellesi kesän 2022 liput

Liput kuvitus

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri