
Anna-Liisa Bezrodny aloitti viulunsoiton opinnot jo kaksivuotiaana ensin vanhempiensa kanssa, myöhemmin Sibelius-Akatemiassa sekä Lontoossa, jossa hän voitti Guildhall School of Music and Draman arvostetuimman palkinnon, kultamitalin vuonna 2006. Hänet on palkittu myös useissa muissa kilpailuissa, esimerkiksi Martin Musical Scholarship Awardilla Lontoossa sekä Heifetzin kansainvälisessä viulukilpailussa. Bezrodnylle myönnettiin vuonna 2005 Lontoon filharmonikoiden lahjakkaille nuorille muusikoille myöntämä PROMIS-palkinto, ja samana vuonna hän sai Pro Musica -säätiön kunniapalkinnon.
Bezrodny on vuosien varrella esiintynyt orkesterisolistina maailman arvostetuimmissa konserttisaleissa kuten Gewandhaus Leipzig, Royal Festival Hall, Barbican Hall, Wigmore Hall ja Konzerthaus Berlin, sekä työskennellyt kapellimestareiden kuten Leif Segerstamin, Neeme Järvin, Paavo Järvin, Leonid Grinin, Nikolay Aleksejevin, Eri Klasin ja Okko Kamun kanssa.
Anna-Liisa Bezrodny on erittäin omistautunut kamarimuusikko ja tehnyt yhteistyötä esim. Ivry Gitlisin, Maxim Vengerovin ja Ida Händelin kanssa. Hänen ohjelmistonsa vaihtelee barokkimusiikista nykymusiikkiin, ja hän on myös kantaesittänyt useita nykyteoksia mm. brittiläisiltä, suomalaisilta ja virolaisilta säveltäjiltä.
Kiireisen soolouransa lisäksi Anna-Liisa on vuodesta 2007 lähtien opettanut Guildhall School of Music and Dramassa sekä Purcell Schoolissa Lontoossa. Hän suhtautuu erittäin intohimoisesti tulevien sukupolvien musiikkikasvatukseen, ja on pitänyt mestarikursseja mm. Norjassa, Ruotsissa, Brasiliassa ja Isossa-Britanniassa. Vuodesta 2023 lähtien hän toimii Tallinnan kamarimusiikkifestivaalien taiteellisena johtajana Virossa sekä Viron Sinfoniettan taiteellisena johtajana.
Anna-Liisa Bezrodny soittaa tällä hetkellä Suomen Kulttuurirahaston lainaamalla Amati-viululla.

Première!
6.6.
Naantalin Musiikkijuhlat alkaa huipulta! Aulis Sallisen varta vasten tähän konserttiin säveltämän Duo per duen kantaesittävät Musiikkijuhlia yli 40 vuotta luotsannut Arto Noras ja uusi taiteellinen johtaja, viulisti Elina Vähälä. Belgialaisen César Franckin teoksissa soi tunteen palo ja myöhäisromantiikan paatos, korealaisen Jeajoon Ryun sellosonaatti kääntää 1800-luvun kauneusarvot nykypäivän kielelle.
Metsässä on suomalainen musiikki syntynyt. Jean Sibeliuksen sekä Outi Tarkiaisen luonnosta innoituksen saaneitä sävellyksiä.
Uutta, vanhaa, lainattua
11.6.
Se kuulostaa antiikilta, sen nimi on muinainen ja sen pinta on patinoinut – vaan onko se vanhaa? Kun Ottorino Respighin ja Alfred Schnittken sarjoissa soi varhaisen barokin loisto, Anna Clynen Rest These Hands tuo iholle ääniä historian tuolta puolen. Konsertti vie matkalle menneisyyteen, jota ei koskaan ehkä ollutkaan. Ohjelman huipentaa Naantalin Musiikkijuhlien kaikkien aikojen nuorin solisti, vasta 12-vuotias mutta kansainvälisiä kilpailuita jo voittanut viulisti Lilja Haatainen.
Jahti
12.6.
Konsertin neljä kestosuosikkia kertovat elämän ja kuoleman tarinoita. Kun Mozartin kvartetto soi estotonta riemua, Johannes Brahmsin äitinsä muistolle säveltämä trio on kauniiden muistojen utuinen kuva. Aikamme esitetyimpiin kuuluvan Jörg Widmannin Jagdquartett tempaisee keskelle kauhujen metsästysretkeä, josta on vain yksi tie ulos.
Intohimon sointi
14.6.
”Nämä nuottini suutelevat sinua, ne kutsuvat sinua intohimoisesti”, kirjoitti Leoš Janáček nuorelle rakkaalleen jousikvartettonsa saatekirjeessä. Himosta ja kaipuusta toisen luo kertoo myös Richard Wagnerin pakahduttava Tristan ja Isolde. Amerikkalaisen Amy Beachin myöhäisromanttista intohimoa säästämätön pianokvintetto on viime vuosina noussut niin yleisön kuin kriitikoiden suosikiksi.
In honorem maris
15.6.
Tuskin yksikään luonnon elementti kuultaa musiikissa niin kirkkaana kuin meri; sen aallot, sen rauha, sen loputtomuus – ja vastaan panematon voima. Pehmeät mainingit ja petolliset pohjavirtaukset perinteiselle In Honorem Maris -konsertille tarjoavat Debussyn, Fagerlundin ja Ravelin säveltämä musiikki.
Hetkiä ajassa
17.6.
Naantalissa ei vuodenkiertokaan kulje tuttuja polkuja. Epätasaiset rytmit ja tuliset tahdit valtaavat Sebastian Fagerlundin okteton ja Astor Piazzollan Talven, ja Vernon Duke tuo valossa kylpevän Broadwayn keskelle keväistä Pariisia. Kokeellisen musiikin mestarin George Crumbin aavemainen Kesäillan musiikki ei jätä yhtäkään kuulijaa kylmäksi.