Arto Noraksen kansainvälinen sellon mestarikurssi 8.-17.6.2023

Kansainvälisesti tunnetun sellotaiteilijan ja arvostetun pedagogin Arto Noraksen mestarikurssi järjestetään ensimmäistä kertaa Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä 8.-17.6.2023. Mestarikurssilla ei ole ikärajaa, mutta kurssi on suunnattu erityisesti sellisteille, jotka opiskelevat musiikkikorkeakoulussa tai jotka ovat jo valmistuneet.

Mestarikurssi sisältää 5 x 50 minuutin soittotuntia Arto Norakselta. Lisäksi mestarikurssiin kuuluu muiden oppilaiden opetuksen seuraaminen kurssin aikana. Kurssille valitaan 12 sellistiä ja kyseessä on kansainvälinen mestarikurssi, joten opetuskieli on englanti. Sellisteillä on käytössään pianisti kurssin aikana.

Kurssimaksu

Kurssimaksu on 485 €. Hinta sisältää 5 x 50 minuutin henkilökohtaista oppituntia Arto Norakselta. Lisäksi kurssilaiset seuraavat myös muiden saamat oppitunnit ja saavat vapaasti osallistua Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin silloin, kun ne eivät olet loppuunmyytyjä.

Mestarikurssin konsertit

Mestarikurssin sellistit soittavat kaksi konserttia leirin aikana:

14.6. klo 17 Sellojen iltapäivä Sibelius-museossa, jossa mahdollisuus soittaa omasta ohjelmistosta kappaleita pianosäestyksellä (konsertin järjestää Sibelius-museo).

17.6. klo 16 Sellon mestari & kisällit – mestarikurssin päätöskonsertti Naantalin kirkossa, jossa ennalta määrätty ohjelmisto eri kokoisissa sellokokoonpanoissa Arto Noraksen kanssa. Konsertin ohjelmistosta voi tiedustella lisätietoja sähköpostitse.

Majoitus

Mestarikurssilaisille on tarjolla Naantalissa erihintaisia majoitusvaihtoehtoja.  Lisätietoja voi tiedustella laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Hae mukaan

Hae mukaan leirille täyttämällä tämä hakulomake 16.4.2023 mennessä.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista 28.4.2023 mennessä.

Lisätiedot ja kysymykset

Erica Giacoletto
Puh: +358 41 3099556
Sähköposti: [email protected]

Tilaa Uutiskirje

Sähköposti

KUMPPANIT

Naantalin Musiikkijuhlat kiittää lämpimästi kumppaneitaan ja tukijoitaan yhteistyöstä.
Kuva: Osuuspankki Turun seutu

Tukijat

Seuraa naantalin musiikkijuhlia vuoden ympäri