Tietoa lippupalautuksista sekä siirtyvistä konserteista

Naantalin Musiikkijuhlat on joutunut peruuttamaan kesän 2021 yleisökonsertit korona- ja rajoitustilanteesta johtuen. Festivaalia ei kuitenkaan peruuteta kokonaan, vaan kesäkuussa toteutetaan kolme striimattavaa konserttia, ja lisäksi osa kesälle 2021 suunnitelluista konserteista siirretään sellaisenaan tai pienin muutoksin syksyyn sekä vuoteen 2022.

Kesäkuun kolmen verkkokonsertin sekä syksyllä ja talvella toteutettavien konserttien ohjelma esitellään tarkemmin toukokuun alussa, jolloin myös niiden lipunmyynti käynnistyy.

Sellaisenaan siirtyvien konserttien liput kelpaavat uutena konserttipäivänä

Anne Sofie von Otterin konsertille etsitään uutta päivämäärää, josta pyritään kertomaan mahdollisimman pian.

Partita Concertante siirtyy kesän 2022 festivaalille, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Iiro Rantalan My Finnish Calendar siirtyy tulevaan syksyyn, perjantaille 1.10.2021 klo 19. Kellonajan lisäksi konserttipaikka siirtyy Kristoffer-salista Naantalin Kylpylän Ballroomiin.

Myös Illalliskonsertti Aili Ikosen kanssa siirtyy vuodella eteenpäin, torstaille 9.6.2022.

Samoin Uusi Kipparikvartetti, joka toteutuu nyt perjantaina 10.6.2022.

Näihin konsertteihin jo ostetut liput ovat voimassa sellaisenaan uutena konserttiajankohtana. Ne on myös mahdollista palauttaa tai vaihtaa lahjakorttiin, mikäli uusi ajankohta ei sovi.

Liput mahdollista palauttaa tai vaihtaa lahjakorttiin

Kaikki muut liput voi palauttaa tai vaihtaa Naantalin Musiikkijuhlien lahjakorttiin 30.6.2021 mennessä.

Mikäli olet ostanut liput Lippupisteen verkkopalvelusta tai myyntipisteestä, tämä tapahtuu osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/.

HUOM! Lahjakorttiin vaihto onnistuu palautuslomakkeen vaiheessa 2 valitsemalla kohdasta ’Palautustapa’ lahjakortti.

Mikäli liput on puolestaan ostettu suoraan Naantalin Musiikkijuhlien toimistosta, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@naantalinmusiikkijuhlat.fi.

Lahjakortti on voimassa vuoden toimituspäivästä, joten sillä voi ostaa lippuja syksyn ja talven konsertteihin sekä kesän 2022 festivaalilippuihin, jotka tulevat myyntiin loppusyksystä 2021.

Ajankohtaista