Ohjeita lipunostajille

Suurin osa Naantalin Musiikkijuhlien 2020 konserteista siirtyy sellaisenaan ensi vuodelle 2021, vain päivämäärä ja joissakin konserteissa viikonpäivä muuttuu. Toivomme ensisijaisesti, että pitäisitte lippunne tai varauksenne niihin konsertteihin, jotka siirtyvät sellaisenaan ensi vuoden kesäkuuhun. Varatut ja lunastetut istumapaikat pysyvät ennallaan eikä lippuja tarvitse vaihtaa uusiin. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, koska useat konsertit ovat joko kokonaan tai lähes loppuunmyytyjä.

Lipun voi myös vaihtaa johonkin toiseen Naantalin Musiikkijuhlien 2021 -konserttiin, jos uusi päivä ei sovi. Ole siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi tai 0600 900 900.

Liput voi halutessaan palauttaa 31.5.2020 mennessä. Rahanpalautusta voi hakea ensisijaisesti tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus
Palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Rahanpalautuksissa voi olla viiveitä.

Visit Naantalin toimisto on toistaiseksi suljettu,
 ja kaikki neuvonta tapahtuu tällä hetkellä ainoastaan puhelimitse ja sähköpostilla
02 4359800, info@visitnaantali.com.
Kaikki lippupalautukset hoitaa lippu.fi
 em. mukaisesti.


MUUTOKSET OHJELMASSA:

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olevat konsertit Beethovenin seurassa ja Tallinnan Kamariorkesteri 2 jäävät pois ensi vuoden ohjelmasta. Niihin hankitut liput voi mieluiten vaihtaa johonkin toiseen konserttiin tai palauttaa em. ohjeiden mukaisesti.

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olevan kahden konsertin otsikko ja ohjelma muuttuvat:
Pariisissa –
konsertti muuttuu konsertiksi In memoriam Maestro Penderecki. Konserttipäivä on su 13.6.2021.

Romansseja –
konsertti muuttuu konsertiksi Hyvää syntymäpäivää. Konserttipäivä on ma 14.6.2021.

Näissä konserteissa lunastetut ja varatut paikat säilyvät, vaikka konsertti muuttuukin. Toivomme, että pidätte paikkanne ensi vuoteen. Liput voi myös vaihtaa johonkin toiseen konserttiin tai palauttaa em. ohjeiden mukaisesti.

 Naantalin Musiikkijuhlien lipunmyynti kesän 2021 konsertteihin alkaa ma 27.4.

Ajankohtaista