Kerro muistosi - voita lippuja

Haluamme koota rakkaimmat ja mieleenpainuvimmat musiikkijuhlamuistosi Naantalin Musiikkijuhlien 40-vuotis-juhlajulkaisuun. Lähetä meille kuvia tai kerro mieleesi jääneitä muistoja vuosien takaa tai ihan lähiajoilta. Tarina voi olla lyhyt tai pitkä, hauska tai liikuttava.

Kesällä 1980 vietettiin ensimmäisiä Naantalin Musiikkijuhlia. Mozart, Vivaldi ja Brahms soi silloin Naantalin kirkon konsertissa numero yksi. Taitellisen johtajan Arto Noraksen tervehdyssanat juhlien ensimmäisenä kesänä tuntuvat edelleen ajankohtaisilta: "Uuden ja pysyvän musiikkijuhlainstituution luominen maahamme näinä taloudellisesti ailahtelevina aikoina ei ole mutkaton tehtävä. Naantalin ensimmäisten musiikkijuhlien nyt käynnistyessä olen kuitenkin varma, että juhlien ajankohta, sijainti ja taiteellinen taso tekevät Naantalista suomalaiselle musiikkiyleisölle varteenotettavan vierailukohteen."

Lähetä kuvat ja tarinat vuoden loppuun mennessä sähköpostilla tai kirjeitse. Voit myös lähettää tarinan nettisivujemme kautta. Lähetä kuvista vain kopiot, ei ainoita ja alkuperäisiä.

Sähköpostiosoite: festivaalitiedottaja Susanna Andersson, susanna.andersson@gmail.com

Nettisivut: www.naantalinmusiikkijuhlat.fi, Lähetä tarinasi

Postiosoite: Naantalin Musiikkijuhlat, PL 46, 21101 Naantali. Kuoreen merkintä “Juhlamuistot”

Laita mukaan yhteystietosi ja lisäksi nimimerkki, jos haluat, että muistosi julkaistaan nimimerkillä. Varaamme oikeuden valita julkaistavat kuvat ja tarinat ja muokata niitä tilan mukaan.

​​​​​​​Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan juhlavuoden konsertteihin kahden lipun lippupaketteja.

Ajankohtaista