Liput

Huom! Lisätietoa siirtyvien ja peruuntuvien konserttien lipuista ja lippupalautuksista täältä

Lippukategoriat ja alennukset

Naantalin kirkossa on käytössä numeroidut paikat kahdessa hintakategoriassa. Hintakategorian 2 paikat ovat näkörajoitteisia (ks. kuva alla). Muissa konserttipaikoissa ei ole numeroituja paikkoja ja kaikki liput ovat samanarvoisia.

- Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat saavat 50% alennuksen normaalihintaisista lipuista. Alennus ei koske illalliskonserttia, konserttipaketteja tai lastenkonsertteja.

- S-Etukortilla 10%:n alennus
- TSOP:n omistajajäsenetuna 15%:n alennus

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 15%:n alennus. Kaksi lippua/konsertti. Alennukset eivät koske illalliskonsertteja ja konserttipaketteja. Saatavissa Lippupisteen ja Visit Naantalin myyntipisteistä.

- Vähintään 10 hengen ryhmä saa 10 %:n alennuksen.
Alennus ei koske illalliskonserttia eikä konserttipaketteja. Saatavissa vain Lippupisteen myyntipisteistä tai palvelunumerosta, Visit Naantalista tai info@naantalinmusiikkijuhlat.fi.

Lipunmyynti

Liput Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin voit ostaa

- verkosta osoitteesta www.lippu.fi

- Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan. Katso lähin myyntipisteesi.

- Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2€ / alk. min + pvm/mpm, ma-la klo 9-19)

- Naantalissa Visit Naantalista, Nunnakatu 2, puh. (02) 435 9800 ja info@visitnaantali.com. Kaivohuoneen Illalliskonsertin liput ovat myynnissä vain Visit Naantalissa.

Lippujen hinnat sisältävät palvelupalkkion. Tilausmaksu alk. 1€/tilaus lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan ja myyntipaikan perusteella. Lue lisää Lippupisteen tilaus- ja maksutapamaksuista.

Lippuja voi ostaa myös ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua, mikäli lippuja on jäljellä. Lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Poikkeuksena koronasta tai järjestäjästä aiheutuvat peruutukset. Naantalin Musiikkijuhlat pidättää oikeudet muutoksiin.


Fatal error: Call to a member function showBottomNav() on boolean in /srv/sfbagency/clients2/namuv2/shared/mellow_internal/temp/mellowpageJknPIB on line 53