Osta

Lippupiste

Lippuja Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin myyvät Lippupisteen toimipisteet kautta maan. Katso myyntipisteet täältä. Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lippuja voi tilata puhelimitse Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,97 euroa/min + pvm). Palvelu on avoinna joka päivä klo 7–22. Voit ostaa liput myös internetistä osoitteesta www.lippu.fi. Lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Liput Naantalissa

Liput Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin myy Lippupiste, Visit Naantali sekä Turun konserttitalon kulttuurikauppa Ars Musica.

Lippupisteen lippuhinnat sisältävät palvelumaksun. Halvemmat paikat ovat näkörajoitteisia. Opiskelija-alennus -50 %.

Naantalissa lippuja myy Visit Naantali.
​​​​​​​Visit Naantali

Kaivotori 2, 21100 Naantali
puh. (02) 435 9800
info@visitnaantali.com
www.visitnaantali.com

Avoinna ma–pe 9.00–16.30

Lippuja voi ostaa myös kirkkojen ja muiden konserttipaikkojen ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Hintakategoriat

Naantalin kirkossa on kaksi hintakategoriaa. Hintaluokan 2 paikat ovat näkörajoitteisia. Muissa kirkoissa ja konserttipaikoissa kaikki liput ovat samanarvoisia.

Koronapandemian aiheuttamat muutokset

Suurin osa Naantalin Musiikkijuhlien 2020 konserteista siirtyy sellaisenaan ensi vuodelle 2021, vain päivämäärä ja joissakin konserteissa viikonpäivä muuttuu. Toivomme ensisijaisesti, että pitäisitte lippunne tai varauksenne niihin konsertteihin, jotka siirtyvät sellaisenaan ensi vuoden kesäkuuhun. Varatut ja lunastetut istumapaikat pysyvät ennallaan eikä lippuja tarvitse vaihtaa uusiin. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, koska useat konsertit ovat joko kokonaan tai lähes loppuunmyytyjä.

Lipun voi myös vaihtaa johonkin toiseen Naantalin Musiikkijuhlien 2021 -konserttiin, jos uusi päivä ei sovi. Ole siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi tai 0600 900 900.

Liput voi halutessaan palauttaa 31.5.2020 mennessä. Rahanpalautusta voi hakea ensisijaisesti tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus
Palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Rahanpalautuksissa voi olla viiveitä.

Visit Naantalin toimisto on toistaiseksi suljettu, ja kaikki neuvonta tapahtuu tällä hetkellä ainoastaan puhelimitse ja sähköpostilla:

02 4359800, info@visitnaantali.com. Kaikki lippupalautukset hoitaa lippu.fi em. mukaisesti.

 Naantalin Musiikkijuhlien lipunmyynti kesän 2021 konsertteihin alkaa ma 27.4.


MUUTOKSET OHJELMASSA:

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olevat konsertit Beethovenin seurassa ja Tallinnan Kamariorkesteri 2 jäävät pois ensi vuoden ohjelmasta. Niihin hankitut liput voi mieluiten vaihtaa johonkin toiseen konserttiin tai palauttaa em. ohjeiden mukaisesti.

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olevan kahden konsertin otsikko ja ohjelma muuttuvat:
Pariisissa –konsertti muuttuu konsertiksi In memoriam Maestro Penderecki. Konserttipäivä on su 13.6.2021.

Romansseja –konsertti muuttuu konsertiksi Hyvää syntymäpäivää. Konserttipäivä on ma 14.6.2021.

Näissä konserteissa lunastetut ja varatut paikat säilyvät, vaikka konsertti muuttuukin. Toivomme, että pidätte paikkanne ensi vuoteen. Liput voi myös vaihtaa johonkin toiseen konserttiin tai palauttaa em. ohjeiden mukaisesti.


Saaristomeri-lippu

Naantalin Musiikkijuhlien konsertteihin (myös talvikonsertit) on mahdollista hankkia myös erityinen Saaristomeri-lippu, jonka avulla voit osallistua Saaristomeren pelastusoperaatioon.

Lue lisää