Tango de mi Alma

Tango de mi Alma - Sieluni tango

Essi Luttinen
Essi Luttinen on monipuolinen ja ilmeikäs mezzosopraano, jonka laaja repertuaari käsittää teoksia varhaisesta barokista nykymusiikkiin. Uuden musiikin saralla Luttinen on kantaesittänyt useita teoksia. Hän esiintyy niin konserttilaulajana kuin musiikkiteatterin rooleissa. Essi Luttinen ei pelkää rikkoa rajoja tai heittäytyä niiden ulkopuolelle.Hän toimii nykyoopperaan keskittyvän Opera Skaalan taiteellisena johtajana, jonka poikkeuksellisissa tuotannoissa on mm. yhdistetty barokkioopperaa elektroniseen tanssimusiikkiin. Luttinen on esiintynyt oopperarooleissa niin Suomen kansallisoopperassa kuin mm. Bergenin, Oulun, Turun, Jyväskylän ja Tampereen oopperoissa. Luttinen on Merikanto-laulukilpailun voittaja ja sijoittunut Lappeenrannan laulukilpailussa toiseksi. Lisäksi hän on vastaanottanut Karita Mattila -palkinnon sekä äänestään että poikkeuksellisesta lavakarismastaan.​​​​​​​
Tutustu taiteilijaan

Martin Alvarado
Buenosairesilaissyntyinen Martin Alvarado on yksi tämän hetken merkittävimpiä argentiinalaisen tangon autenttisia tulkkeja. Hänen poikkeuksellisen kaunista tenoriääntä ja hienostunutta musikaalista vaistoa on laajasti ylistetty "2000-luvun tangoääneksi".  Merkittävää kansainvälistä uraa tekevä Alvarado kiertää säännöllisesti konsertoimassa ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Etelä-Amerikkaa ja on esiintynyt kaikilla merkittävillä areenoilla ja festivaaleilla. Alvaradon livekonsertit ovat tunnettuja konstailemattomasta ja vangitsevasta äänellisestä omistautumisesta yhdistettynä hurmaavaan lavakarismaan.
Hänen ohjelmistonsa koostuu tunnustetuimpien tangosäveltäjien ja -lyyrikoiden tuotannosta, kuten Carlos Gardelin ja Astor Piazzollan harvinaisuuksista. Näiden lisäksi Alvarado julkaisee omia sävellyksiään ja tekstityksiään. Martin Alvarado on omalta osaltaan lähtenyt uudistamaan argentiinalaisen tangolaulun vaativia perinteitä tuoreella ja ennakkoluulottomalla otteella. Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja jopa yhtenä hienoimmista vokalisteista tangon historiassa.

Petri Haapasalo
Pianisti Petri Haapasalo tunnetaan kevyen musiikin laaja-alaisena instrumentalistina, jonka yli 25-vuotinen ura käsittää eri kevyen musiikin yhtyeiden pianistina ja kosketinsoittajana sekä trubaduurina toimimisen lisäksi mm. studio-, teatteri- ja jazzmuusikkoutta. Tv-esiintymisiä on kymmeniä,
joista mainittakoon 2 tuotantokautta YLE TV2:n Jos sais kerran – musiikkiviihdeohjelman studio-orkesterissa sekä viitenä peräkkäisenä vuotenaTapsan tahdit –festivaalilla pidettävän Iskelmä-Finlandia – palkinnonjakokonsertin suora tv-lähetys Pop-Finlandia -orkesterissa.
Kevyen musiikin tähtitaivaalta yhteistyökumppaneina mainittakoon vuosienvarrelta Kari Tapio, Tapani Kansa, ja Kirka. 2010-luvun Haapasalo on keskittynytlähinnä omaehtoiseen musiikin tekemiseen. Pääpaino on edelleen omienmusiikillisten soolo- ja bändiprojektien lisäksi laulajien säestämisessä. Tämän lisäksi Petri Haapasalo on vastannut myös erilaisten ravintoloiden ohjelmatarjonnan taiteellisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Vuodesta 2016 lähtien Haapasalo on toiminut oman monipuolisesti ohjelma- ja tapahtumapalveluita tuottavan tuotantoyhtiönsä Kalkki Oy:n toimitusjohtajana.