Pauli Kari

Pauli Kari on suomalainen pianisti ja säveltäjä. Äskettäin Kari aloitti yhteistyön MDR Leipzig Symphony Orchestran kanssa kapellimestari Kristjan Järven johdolla.

Hän opiskeli Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa ja on sittemmin käynyt lukuisia mestarikursseja ympäri maailmaa muun muassa Lea Terno-Kivilän, Arto Satukangaksen, Liisa Pohjolan, Inkeri Siukosen, Matti Raekallion, Peter Nagýn,  Niel Immelmanin ja Leslie Howardin johdolla. Hän on opiskellut myös Sibelius-Akatemian Arts Management -ohjelmassa.

Kari on kiertänyt solistina suomalaisten ja venäläisten sinfoniaorkestereiden kanssa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu muun muassa Beethovenin Diabelli-muunnelmat, jota hän on esittänyt lukuisissa eri konserttisaleissa, kirkoissa, sairaaloissa ja teattereissa. Kari on myös aktiivinen kamarimuusikko. Hän on perustanut yhdessä pianisti Maria Männikön kanssa PianoDuo ConFuegon, jonka repertoaari on pääosin espanjalaista. Duo on esiintynyt vuodesta 2012 Suomen suurimmilla festivaaleilla ja konserttisaleissa.

Tutustu taiteilijaan

Konsertit

Maanantai

14.06 19:00

Hyvää syntymäpäivää!

Naantalin kirkko