Visit Naantalin Musiikkijuhlapaketti

Musiikkijuhlapaketit Visit Naantalista

Naantali – ikimuistoisia elämyksiä idyllisessä kulttuurikaupungissa

Tee Naantalin Musiikkijuhlien konserttimatkastasi alkukesän irtiotto arjesta ja räätälöi itsellesi ja ystävillesi mieleen jäävä elämys. 

Aurinkoisen Naantalin viehätys syntyy idyllisestä vanhasta kaupungista, musiikista, meren läheisyydestä ja saaristosta. Kaupungin sydämenä sykkii kimalteleva merenpoukama veneineen, ympärillä vilkas kahvila- ja ravintolaelämä aurinkoterasseineen sekä putiikkien värikäs maailma. Kulttuuria ja tapahtumia on tarjolla koko perheelle keskikesällä joka päivä ja opastuskierrosten teemat vaihtuvat päivittäin.

Kahvilakierros

Suomi on kahvittelun maailmanmestarimaa, niinpä Naantalissakin kysellään ahkerasti hyviä kahvipaikkoja. Omatoimisella kahvilakierroksella pääsee kesäkautena tutustumaan Naantalin erilaisiin, persoonallisiin kahviloihin ja samalla maistelemaan paikallisia herkkuja. Osta kierros Visit Naantalista ja räätälöi itsellesi kolmen kohteen kokonaisuus.

20 €/henkilö

Kultarannan puutarhan taidekierros

Kultarannan Taidekierroksella tutustutaan oppaan johdolla Alfred Kordelinin säätiön yhdessä Tasavallan Presidentin kanslian kanssa järjestämään taideteosnäyttelyyn. Opastus suomeksi. Lähtö Kultarannan lipunmyynnistä.
​​​​​​​
13 €/aikuiset, 5 €/lapset (4–14v.)

Visit Naantalin yhteystiedot

Visit Naantali
puh. 02 435 9800 
info@visitnaantali.com
www.visitnaantali.com

Avoinna ympäri vuoden ma–pe 9–16.30.