Visit Naantalin Musiikkijuhlapaketti

Musiikkijuhlapaketit Visit Naantalista

Naantali – ikimuistoisia elämyksiä idyllisessä kulttuurikaupungissa

Tee Naantalin Musiikkijuhlien konserttimatkastasi alkukesän irtiotto arjesta ja räätälöi itsellesi ja ystävillesi mieleen jäävä elämys. 

Aurinkoisen Naantalin viehätys syntyy idyllisestä vanhasta kaupungista, musiikista, meren läheisyydestä ja saaristosta. Kaupungin sydämenä sykkii kimalteleva merenpoukama veneineen, ympärillä vilkas kahvila- ja ravintolaelämä aurinkoterasseineen sekä putiikkien värikäs maailma. Kulttuuria ja tapahtumia on tarjolla koko perheelle keskikesällä joka päivä ja opastuskierrosten teemat vaihtuvat päivittäin.

Kahvilakierros

Suomi on kahvittelun maailmanmestarimaa, niinpä Naantalissakin kysellään ahkerasti hyviä kahvipaikkoja. Omatoimisella kahvilakierroksella pääsee kesäkautena tutustumaan Naantalin erilaisiin, persoonallisiin kahviloihin ja samalla maistelemaan paikallisia herkkuja. Osta kierros Visit Naantalista ja räätälöi itsellesi kolmen kohteen kokonaisuus.

20 €/henkilö

Kultarannan puutarhan veistokset
​​​​​​​ja paviljongit -kierros

Kierroksella esitellään Kultarannan puutarhan taideteokset ja puistopaviljongit sekä kuullaan kuvaus Alfred Kordelinin alkuperäisestä taidepuistosuunnitelmasta.

Suomenkielinen opastus puutarhassa kestää 45 minuuttia. Lippuja kierroksille on rajattu määrä ja liput on ostettava ennakkoon Visit Naantalin verkkokaupasta osoitteessa visitnaantali.com.

Kierrokset lähtevät Kultarannan lipunmyyntirakennuksen luota osoitteessa Kordelininkatu, Naantali.

​​​​​​​27.6.-15.8. joka torstai klo 13
​​​​​​​13 €/aikuiset, 5 €/lapset (4–14v.)

Musiikkia ja taidetta Naantalin vanhassa kaupungissa -ryhmäretki

Musiikkia ja taidetta Naantalin vanhassa kaupungissa -ryhmäretki Paikallinen opas kertoo tarinoita taiteesta ja kylpyläkulttuurista kävelykierroksella. Vanhassa kaupungissa sijaitsevassa taidegalleriassa tutustutaan naantalilaisen taiteilijan töihin kuohuviinilasillisen kera ennen Naantalin Musiikkijuhlien konserttia.

Hintaan sisältyy:
• Taiteilijagallerian esittely ja kuohuviinilasillinen
• Opastus 1,5 h
• Musiikkijuhlien pääsylippu (Konsertit 3, 7, 9, 11, 15 ja 18)

Vain ennakkovarauksella: Visit Naantali p. 02 435 9800 • www.visitnaantali.com

alk. 69 €/hlö arkisin ma–la
​​​​​​​alk. 79 €/hlö sunnuntaisin
Hinta edellyttää vähintään 10 osallistujaa. Ei vapaita.
Palvelumaksu 15 €

Visit Naantalin yhteystiedot

Visit Naantali
puh. 02 435 9800 
info@visitnaantali.com
www.visitnaantali.com

Avoinna ympäri vuoden ma–pe 9–16.30.