Vallis Gratiae -akatemia 6.-13.6.2019

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, alttoviulun ja sellonsoiton opiskelijoille 6.-13.6.2019. Musiikkijuhlien taiteilijat opettavat akatemian yhteydessä myös mestariluokkia. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille.

Leirin hakuaika on 1.2.–24.4. 

Vuonna 2019 leirillä opettajat julkistetaan tammikuussa 2019.

Kurssimaksu

Kurssimaksu on 400 €. Kurssimaksu sisältää 5 x 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Majoitus ja ruokailu

Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan
​​​​​​​60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö. Tiedustele mahdollisuutta yöpyä Naantalin Kylpylän kesähotellissa leirihintaan!

Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Vahvistamme leiriruokailun hinnat 15.4. mennessä.

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot

Leirinjohtaja Minna Laukkanen 
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi