Vallis Gratiae -akatemia 6.-13.6.2019

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, alttoviulun ja sellonsoiton opiskelijoille 6.-13.6.2019. Musiikkijuhlien taiteilijat opettavat akatemian yhteydessä myös mestariluokkia. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille. Tänä vuonna leirille otetaan suomalaisia opiskelijoita.

Leirin hakuaika on 15.2.–2.5. 

Vuonna 2019 leirillä opettavat:
VIULU: Christian Altenburger, Jaakko Kuusisto ja Elina Vähälä. Kurssille otetaan neljä opiskelijaa ja he saavat opetusta useammalta opettajalta.
VIULU: Seppo Tukiainen. Kurssille otetaan kuusi opiskelijaa.
ALTTOVIULU: Hartmut Rohde
SELLO: Hannu Kiiski, Arto Noras, Ivan Monighetti, Niklas Schmidt ja Young Hoon Song
​​​​​​​Tarkemmat opiskelijakohtaiset opettajat ja aikataulut vahvistuvat viimeistään viikolla 20. ​​​​​​​


​​​​​​​Kurssimaksu

Kurssimaksu on 400 €. Kurssimaksu sisältää vähintään 5 x 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Majoitus ja ruokailu

Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan
​​​​​​​60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö. Tiedustele mahdollisuutta yöpyä Naantalin Kylpylän kesähotellissa leirihintaan!

Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Leiriruokailun hinta on 120 euroa koko leirin ajalta.

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot

Leirinjohtaja Minna Laukkanen 
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi