Vallis Gratiae -akatemia

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, alttoviulun ja sellonsoiton opiskelijoille. Musiikkijuhlien taiteilijat voivat pitää mahdollisuuksien mukaan akatemian yhteydessä myös mestariluokkia ja lyhyitä mestarikursseja. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille. Leirin oma päätöskonsertti pidetään keskiviikkona 13.6. klo 22 Raision kirkossa.

Leirin hakuaika on 1.2.–24.4. 

​​​​​​​Vuonna 2018 leirillä opettavat Arto Noras, Hagaï Shaham, Hannu Kiiski, Jaakko Kuusisto, Hartmut Rohde, Daniel Müller-Schott ja Samuli Peltonen.

Kurssimaksu
Kurssimaksu on 400 € tai 240 €, riippuen kurssin kestosta. Kurssimaksu sisältää 5 x 45 min yksityistunnit, (3 x 45 min lyhyellä kurssilla) mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun. 

Majoitus ja ruokailu
Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan 60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö. Tiedustele mahdollisuutta yöpyä Naantalin Kylpylän kesähotellissa leirihintaan!

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot:
Leirinjohtaja Minna Laukkanen 
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi