Hyoung Won Changin sello-opetuskurssi

Uutta virtaa sello-opetukseen!

Korealainen Hyoung Won Chang esittelee maailmankuulua metodiaan.
Ainutlaatuinen workshop nuorten sellistien opettajille Naantalissa 7.–11.6.201

Naantalin Musiikkijuhlat järjestää ainutlaatuisen workshopin sellonsoiton opettajille festivaalin yhteydessä osana Vallis Gratiae -akatemiaa. Harvinaislaatuisen workshopin vetää erittäin arvos­tettu, korealainen huippuopettajaHyoung Won Chang, joka opettaa erityisesti nuoria, lahjakkaita sellistejä. Workshopiin osallistuu myös kolme 9-12-vuotiasta korealaista sellistiä sekä suomalai­sia nuoria sellonsoiton opiskelijoita.

Sellisti Hyoung Won Chang on yksi Korean tämän hetken suosituimmista opettajista ja erikoistu­nut opettamaan nuoria, lahjakkaita sellistejä. Lukuisat hänen oppilaansa ovat menestyneet erin­omaisesti kansainvälisissä nuorten sellistien kilpailuissa ympäri maailmaa. Chang on opettanut useiden vuosien ajan monissa arvostetuissa korealaisissa yliopistoissa ja toiminut sekä kansainvä­lisen Tšaikovski-sellokilpailun että Antonio Janigron kansainvälisen sellokilpailun tuomaristossa. Vuosina 1997 ja 2005 hänet palkittiin parhaan opettajan palkinnolla Tšaikovski-sellokilpailussa sekä vuonna 2008 erikoispalkinnolla Antonio Janigron kansainvälisessä sellokilpailussa. Hyoung Won Chang on valmistunut Soulin yliopistosta ja osallistunut muun muassa Andre Navaran, Arto Noraksen ja Antonio Janigron mestarikursseille. Hän on yksi Korean Sinfoniaorkesterin perustaja­jäsenistä ja toiminut Soulin Kamariorkesterin soolosellistinä.

Workshop on tarkoitettu erityisesti nuorten sellistien opettajille ja järjestetään osana Vallis Gratiae -akatemiaa 7.-11.6.2018 klo 14–17 Naantalin Kuparivuoren koulussa.

Workshopin hinta on 250 € ja se sisältää myös pääsyn Musiikkijuhlien konsertteihin ajalla 7.-11.6. sekä seuraamaan Arto Noraksen mestarikurssia. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu lähettämällä yhteystietosi osoitteeseeninfo@naantalinmusiikkijuhlat.fi, viimeistään 4.5. mennessä.

Voit majoittua Naantalin Kylpylässä erikoishintaan.

​​​​​​​Konserttiohjelmat osoitteessa www.naantalinmusiikkijuhlat.fi.